Из объявлений

Форум про рекламу и маркетинг
19 Май 2012, 15:43:55 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Новости: Можно прочесть на портале ProReklamu

Перейти на портал   Начало   Помощь Поиск Войти Регистрация  
Страниц: 1 2 [3]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Из объявлений  (Прочитано 8063 раз)
Abaddon
http://ukrday.com.ua
Глобальный модератор
Йода

Офлайн Офлайн

Ukraine Ukraine

Я не торможу - я анализирую

« Ответ #30 : 14 Июнь 2010, 17:48:47 »

Вот что значит писать без запятых.
Объявление на киоске:
"Требуется продавец не пьющий сутки через трое"...

Не нервируйте меня, мне скоро некуда будет трупы прятать
Abaddon
http://ukrday.com.ua
Глобальный модератор
Йода

Офлайн Офлайн

Ukraine Ukraine

Я не торможу - я анализирую

« Ответ #31 : 09 Август 2010, 15:15:55 »

Такси "Нострадамус". Мы сами вам позвоним...

Не нервируйте меня, мне скоро некуда будет трупы прятать
OlgaKubowsky
Новичок
*

Офлайн Офлайн

Ukraine Ukraine

MediaSun

« Ответ #32 : 13 Декабрь 2010, 19:06:22 »

Жаль нету очерков обявлений HR-ов. Зато могу поделится вытяжкой из резюме на вакансию:

Працюю у дуже серйозного та популярного адвоката. Нормальні умови праці - я вже забув що це таке. У нас страшенно важко працювати незалежно від досвіду в юриспруденції чи чогось іншого.
Я не жаліюся на умови праці, а навпаки, взахваті від того, що мене там навчили. Завдяки цій роботі я навчився працювати по суботам, по неділям ,свтяковим та іншим неробочим дням, хоча за це винагороди у мене ніколи не було, навіть у вигляді заробітної плати.
Я вважаю, що в суботу можна попрацювати, а от неділю та принаймні деякі неробочі дні потрібно віддихати, бо без вихідних пропадає інтерес до роботи, а вона ого яка нова і цікава.
За час моєї праці в адвокатському колективі я опановував все нову літературу, складав документи різних категорій, здійснював представництво сторін у судовому процесі, працював з органами державної влади, а також розгледів багатогранність суміжних та зовсім протилежних питань.
Також слід зазначити, що за час моєї роботи на посаді торгового агента я, звичайно, побачив нові аспекти життя. Але нового навчитись зумів небагато, оскільки методи впливу на людей з метою продажу товарів, яких нас навчали в компанії, мені вже давно були відомі. Я сам про такі методи міг би розповідати багатьом. Приваблювала мене лиш заробітна плата, яка була в залежності від продаж товарів, а їх у мене дедалі зростало.
Тому вважаю, що саме посада "менеджер з продажу" буде відповідати моїм амбіціям та бажанню.
В зв'язку зі зміною місця проживання, вподальшому я проживатиму в м. Львів, тому і шукаю цю роботу.
Впевнений, що після мого досвіду роботи в екстремальних умовах, я зможу підкорити м. Львів.

Страниц: 1 2 [3]   Вверх
  Печать  

Перейти в:  

Объявления России Свадебный портал svatat.ru.